Nasza firma znajduje się w przepięknych górach Gorce. To tutaj, już od 1992 roku, według tradycyjnej receptury, powstają wędliny i wyroby mięsne, które pokochali mieszkańcy Małopolski.
Mięso, które dostarczamy naszym klientom jest zawsze świeże i smaczne. Zwracamy szczególną uwagę na wybór dostawców – pozyskujemy mięso od sprawdzonych rolników i hodowców, którzy wiedzą, że ekologiczny chów zwierząt przekłada się na walory smakowe produktu.
Smak i aromat mięs i wędlin zawdzięczamy umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, sprawdzonym recepturom i najnowszej technologii. Ściśle przestrzegamy rygorystycznych przepisów bezpieczeństwa żywności, przykładamy dużą wagę do sposobu produkcji i higieny pracy, tak, aby nasz klient dostał towar najwyższej jakości. Dbamy o to, aby nasze wyroby miały nie tylko niepowtarzalny smak, ale również zachęcający wygląd. Dzięki temu produkty z naszego zakładu cieszą się dużym uznaniem konsumentów i często goszczą na polskich stołach.
Oprócz tego, że posiadamy sieć sklepów, w których sprzedajemy nasze produkty, zaopatrujemy również klientów hurtowych, restauracje, hotele i bierzemy udział w cateringach na przyjęciach i imprezach okolicznościowych.
Smacznego!
Zakłady Mięsne NAPORA